top of page
Søk
  • Forfatterens bildeRobbe Madsen

Kristopher Schau, Rekommandert og White Urine


foto: Remi Antonsen


Vi er ekstremt fornøyde med å kunne annonsere at Kristopher Schau nå er en del av Relentless Booking! I tillegg til seg selv har "han lange" med seg podcasten Rekommandert og bandet White Urine som også kan bookes gjennom oss!


Kristopher forsøker å bli hakket mindre dum, ved å snakke litt for lenge om utvalgte tema. Den siste mandagen i måneden, på Union Scene i Drammen. REKOMMANDERT

White Urine er ikke tighte. De er heller ikke så opptatt av stash eller utstyr. I tillegg så har de ikke giddi å få tak i en stemmeboks, så om det er dritviktig for deg at ting spilles i en eller annen bokstav så er nok ikke dette noe for deg. Og hvis du er en sånn som liker musikken din «interessant» synes White Urine DEFINITIVT du burde holde deg hjemme. White Urine er først og fremst et band for White Urine aka Stefan og Kristopher. Alle band har en peak rundt tredje øving i karrieren. Det er det er gøyest. Det er der White Urine alltid ønsker å være. Utighte, ustemte og overrasket over hvor fett det er å spille.

136 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page